NOLLÅTTA:FYRTIOFYRA

Roligare än så här blir inte min helg


NITTON:FEMTIOTRE


ARTON:FYRTIOETT

Slutade vid lunch idag. Gick hem med Kajsa och Anna och pluggade projekt hela eftermiddagen. Åkte sen ner på stan och åt med mamma, mormor och Evelina.


TJUGOETT:TRETTIOSEX

Har bästa pojkvännen, bästa mamman och världens bästa kompis. Lite deppig så här på kvällen och besviken på mig själv. Då är det tur dom finns. Ser på Alcatraz och ska snart sova. Hoppas morgondagen blir bättre!


SEXTON:TRETTIOSJU

Imorse befann jag mig på gymmet med Martin för ett rygg och bicep pass. Gick inte så bra. Var trött i både kropp och huvud! Åkte sedan hem och åt en stor god frukost.


TJUGOTVÅ:TJUGO

Vakande upp med Martin. Har pluggar tillsammans i princip hela dagen. Just nu ligger jag nerbäddad i en nybäddad säng. Ställer klocka tidigt imorgon för att bege mig till Friskis.


TJUGOTVÅ:ARTON

Var på fest igår och avslutade kvällen hemma hos Felix.


TRETTON:NOLLFEMTON

Har länge spanat in lite olika tallrikar som jag skulle kunna samla på. Idag slog jag till på två jättefina vita ifrån Rörstrand. Inom de två närmsta åren ska samlingen förhoppningsvis vara komplett.


NOLLNOLL:FYRTIO

Torsdagskvällen spenderade jag med min favvo kille. Vi såg på film och åt frukt, grönsaker och dipp. Pratade om veckan som gått och myste. Idag har jag pluggar med bästa projektgruppen och tränar med M. Kvällen spenderades hos Fanny. Hoppas ni haft en fin kväll!


NOLLNOLL:TRETTIOFEM

Så här såg hemresan ut. Vi hade det ganska bra bak i bilen.


NOLLNIO:NOLLFEM

Nu beger vi oss hemåt i en fullpackad bil!


TJUGOTRE:TRETTIOÅTTA

Saknar mitt hjärta!


FEMTION:TRETTIOÅTTA

Fick med mig lite gott och blandat ifrån Nykøbing. Ett par toppar och en liten väska.


TIO:TJUGOFYRA

Mot Nykøbing Falster!

NOLLNIO:NOLLTRE

Har varit ute på en morgonpromenad och köpt bröd. Idag ska vi bege oss till Nykøbing Falster och förhoppningsvis shoppa!


TJUGOTRE:NOLLTIO

ÅHHHHH. Ligger i sängen och kollar runt på bloggar och fastnar på denna blogg. Magen kurrar åt allt gotte. Fina muffins, bakelser, bär och tårtor men även lite mode. Tryck på bilden!

TJUGOTVÅ:FEMTIOTRE

Allt var väldigt stort i Tyskland!


SJUTTON:FYRTIOSEX

Hade en mysig dag i Tyskland. Var och fikade i en liten stad och åkte sedan till promen för shopping. Med bilen fullastad gav vi oss hem till Marielyst igen.

 


MOT TYSKLAND

 

 


NOLLSJU:TJUGOÅTTA

Uppe med tuppen idag också. Vaknar av mig själv runt sex men som tur var somnade jag om och vaknade inte fören sju. Idag beger vi oss till Danmark för att gå på promen och förhoppningsvis lite shopping!

TJUGOTVÅ:FEMTIOTVÅ

Två par nya skor. De silvriga är från Kanel hemma i Nyköping och låg i påskägget. De orange är från Danmark. Älskar båda två. Speciellt de silvriga eftersom jag är tokig i silver!


TJUGOTVÅ:TRETTIOFYRA

Okej har varit ganska dålig på att uppdatera. Man ska försöka att ge bloggen en ny chans då det är kul att blogga. Bara man han inspiration så. Har blivit sämre på att fota och det är en av anledningarna till att jag inte har uppdaterat. Känns tråkigt att lägga upp samma bilder som jag lägger upp på instagram här också. Men jag vet att både mormor och farmor läser så lite instabilder kan jag nog bjussa på. En liten lägesuppdatering då. Befinner mig i Danmark med familjen och firar påsk. Imorgon blir det Tyskland och på torsdag far vi hemmåt. Ska nog försöka klämma in lite shopping på onsdagen också! Hoppas ni har haft en bra påsk!

RSS 2.0