SJUTTON:TJUGO

myser i trosa


TJUGOTRE:NOLLETT

Har gått promenad i det fina vädret och firat mamma som fyller idag.


TJUGOTVÅ:FEMTIOÅTTA

Har varit på lager 157 med familjen och Ellinor idag. Har även hunnit med stan här hemma också. Fick med mig födelsedagspresenter till mamma och en lite fina underkläder. Skulle ha hängt med mina tjejer i kväll men så blev det inte tyvärr. Nu blir det gossip girl en stund om jag inte hinner somna innan dess... God natt

image description
image description

NOLLSJU:FEMTIOSJU

Har äntligen bytt upp mig från en trea till en ny en. Idag ska jag göra stan med Elli och försöka hitta nått till mamma som fyller år på söndag :-)


FÖDELSEDAG

Idag fyller min bästa vän 17 år!!!!! <3<3<3 Älskar henne massvis och hoppas att hon haft en mysig födelsedag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ELLI<3


TJUGO:FYRTIOTVÅ

Ni måste bara gå in på den här bloggen. Tryck på portfolio och titta på alla fina bilder. Jag vill också gifta mig på en strand på Bali eller i en kyrka på Mallorca. Jag vill också ha fest under bar himmel. TRYCK PÅ BILDEN

SJUTTON:TRETTIOÅTTA

Har hunnit med mycket mer idag efter skolan än vad jag brukar. Pluggat ekonomi, tagit en springtur/powerwalk och övningskört. Kan säga att jag är lagom slut i benen efter skivstången i går och löpningen i dag. Nu väntar jag på att Martin ska komma förbi. I kväll ska vi äta resterna av äppelpajen och se på tv.

från bergamo

NITTON:FYRTIOÅTTA

Kom nyss hem från friskis efter ett skivstångspass. Kvällens plan är att plugga lite spanska och sen se gossip girl och äta äpplepaj med tosca. Mumma. Sen kommer jag nog sova gott!

TIO:TOLV


TJUGOETT:TRETTIOÅTTA

Har hängt med Martin hela dagen. Åt chokladflingor till frukost och lunchade på Hellmans. Beställt ny telefon, ätit god mat, tittat film och ätit glass. En väldigt bra söndag. Nu ska vi se andra filmen för kvällen. :-)

 


JAG ÄR VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGARE...

Tre mobilbilder från Italien.


tjugoett:fjorton

Två svarta från igår. Hade mysigaste dagen i Italien med Martin. Fin stad, god mat, bra shopping och världens bästa pojkvän.




RSS 2.0