throurgh my phone






dom senaste dagarna ur mobilkameran


svartvitt








black and white



Idag var en sån dag när allt bara flöt på


haha

va faaaan? Jag har fyra läsare! Jag vet att det är Ellinor & mormor. Men vilka är de andra två?

en vanlig måndag

som har bestått av skola hela dagen. Har nu tagit tag i ett av mina nyårslöften. GLASÖGON! Har problem med synen men jag vill varken använda linser eller glasögon. Har väl gjort det i 10 år så jag har börjat tröttna på det nu. Men eftersom jag ska börja övningsköra måste jag använda glasögon/linser. Så nu har jag bokat tid för synundersökning och sen är det bara att välja ut ett par balla bågar!

Nu är det tid för att plugga en stund.

INGEN VANLIG DAG

Idag var det Felicias dag








MIN BÄSTA

Den här texten tillgänglar jag min absolut bästa vän! ELLINOR WAHLBERG! Är så otroligt tacksam att jag har dig. Du är smart, duktig i skolan, rolig och snäll! Även fast du har dina stunder (som alla har) så väger de bort mot de bra sidorna.
Finns inte någon person som får mig på lika bra humör. Du ger alltid komplimanger och gör allt för att peppa mig.
Hoppas att vi kommer känna varandra i miljoner år framöver och göra massor av resor ihop!

ÄLSKAR DIG











vinterland






gårdagen

Igår eftermiddag/kväll åkte vi hem till familjen Hagberg. Vi åt de godaste resterna jag ätit på länge. Oxfilé med potatisgratäng och fyllda tortillas. Till efterrätt blev det chokladmousse. Sedan så spelade vi spel, wii och såg på film. Sen begav jag mig hem till Ellinor och sov kvar där.















Dagen till ära hade jag på mig jeans från cheap monday och tröja från MQ

ÅRETS FÖRSTA

Åt idag årets första semla. Som jag har längtat och nu var det äntligen dags. Måste säga att semlor kan vara det godaste fikabrödet som finns! Men jag tror det som gör det så speciellt är att de inte finns hela året. Men jag skulle inte tacka nej ifall semlorna skulle finnas året runt. Gud vad jag skulle fika! Mumma.




SNÖSTORM

Det här har varit en alldeles för slö dag. Vaknade vid halv elva och sitter fortfarande i morgonrocken.. Har sysselsatt mig med att lyssna på musik och läst. Men det är mysigt det med. Har även funderat på att bege mig till friskis för att ta årets första pass. Men frågan är om jag ens kommer komma fram i alla snö. Kanske bäst att stanna hemma i sängen ändå. Får nog bli så.

6/1-10 och det var snöstorm




RSS 2.0