WHAAAAT?

Skönt att vara vaken nu... Måste verkligen göra nått åt att det blir så just på mitt rum på morgonen. Har ändå persienner, men tydligen räcker inte det. Frågan är vad jag ska göra nu. Tror jag ska ta en liten powerwalk så här på morgonen så att jag blir pigg! Idag vankas det städning och fixning inför kvällen. Ska väl även försöka klämma in stan ett tag så jag kan hitta nått att ha på mig. Vill ju helst inte vara naken. Hoppas ni andra får en rolig valborg.

Happy day

kan väl bara säga att jag är lika glad idag!!! Slutade 12 och har spenderat hela eftermiddagen med Martin. Sen kom äntligen min efterlängtade dator! Så nu är jag ägare till en ny fungerande en. Nu på kvällen har jag sprungit en bit och ska snart hoppa in i duschen. Ha en bra kväll!


lyckorus

ÄR SÅ SJUUUUKT GLAD. Äntligen är både tåg och festival biljetterna bokade. Kommer bli såååå grymt! Är bara hotell kvar nu. Men det löser sig. Så den 28 juni kommer vi befinna oss nere i Göteborg och ha det grymt roligt.


en bra dag

Idag har jag gått i skolan, tittat Glee och Desperate housewifes, promenerat, sprungit, cyklat, spelat skitgubbe och tillsist fikat med mormor. En ganska bra dag! Imorgon har vi sovmorgon och efter skolan blir det jobb. Nu ska jag titta klart desperate housewifes och sen blir det duschen. Sov gott


sommarlov?

Kändes som vi hade sommarlov i stället för påsklov idag. Har solat och fått rand, spelat kubb, ätit fruktsallad, ätit grillat, pussats, suttit ute i shorts på kvällen, varit svettvarmt inomhus och ätit glass. Har helt enkelt varit en ganska SKÖÖÖN dag. Förutom att det redan börjar bli för hett i mitt rum. Är nog dags att ta ner fläkten snart. Sov gott.

25 april

Har haft ett grymt lov! Igår var jag för första gången i mitt liv på sporthallens tak. Med hjälp av två starka killar så gick det ganska bra att både komma upp och ner. Idag har jag och Martin legat ute i solen och latat oss. Sen har jag även hunnit med en liten make over i mitt rum. Nu ska jag kolla big brother och plugga lite innan jag säger godnatt.




danmark

Lite bilder från telefonen från Danmark!








hamnen

Spenderade gårdagskvällen i hamnen. Fick med mig Martin hem som sovsällis och idag har vi haft påskmiddag hos farmor och farfar. Imorgon blir det att stiga upp tidigt för att jobba några timmar. Sov gott!




23.11

Igår hade martin, jag och thea sleepover hemma hos thea. I dag har jag varit med martin och kom nyss hem ifrån issa där jag har spenderat kvällen med ellinor, issa och sara. Imorgon står det jobb så schemat. Sov gott mina vänner.




walk







köpenhamn

Har haft en grym dag i Köpenhamn bestående av sol och shopping. Fick med mig 3 par toppar och lyckades även haffa ett par virkade vita shorts från hm. Hel nöjd! Nu ska vi käka lite och imorgon beger vi oss hemåt till Sverige igen.









danmark

Kom fram till Danmark igår. Gick lite på stan i Helsingør och begav oss sen till vårt hus där vi hade en kväll med gooood mat, spel och snacks. Idag har nästan alla affärer varit stängda så vi har åkt lite på ön för att titta. Imorgon beger vi oss till Köpenhamn för en dag med shopping, sol och mat på Strøget. Hoppas det är fint fint i Sverige.





















gripsholmsparken

Idag har jag hunnit med att fika på stan och lite parkhäng. En grym fredag. Imorgon står klockan på 05.00 då vi beger oss mot Danmark. Ha ett trevligt lov







ps


17.44

Svettades järnet på idrotten. Tyvärr vann inte mitt lag.. Har även hunnit bockat av ännu ett prov och nu är det bara reflektionen kvar innan jag kan lovet. Efter skolan har jag ätit digistive, kollat Glee och pluggat lite. Såg även att mina nya svarta jeans redan har blivit bleka!!!! Får försöka göra något åt det imorgon. Nu ska jag fortsätta titta Glee.







Only the young

Har helt fastnat för polaroidbilder. För någon månad sen redigerade jag alla mina bilder i svartvitt och nu i polaroid. Det kanske släpper om ett tag. Men tillsvidare får ni stå ut med det.








last spring

Kollar Glee och längtar till lovet.



parkhäng

Körde på parkhäng ikväll och det blev lyckat! Nu ska jag sova för imorgon gör jag årets första arbetspass som glasskopare igen.



today

Lördagen i bilder. Fika på princess och shopping som avslutades på mickes skafferi. Ikväll ska jag umgås med lite tjejer och imorgon ska jag jobba.








00.05



polaroid




16.57

Har hunnit avverka en hel hög med plugg efter skolan. Är nästan helt klar med både företagekonomin och historian. Nu ska jag slappa och kolla Glee. Imorgon har vi sovmorgon till 11.10 och slutar 12.10! Kommer bli en bra dag.

21.55

Slutade megatidigt idag! Efter skolan hängde Martin med mig hem. Sen han gick hem har jag pluggat den mesta av tiden men även hunnit med några avsnitt av Glee och en liten springtur. Nu ska jag kolla klart Desperate housewives och plugga lite inför idrottsprovet!




rain

Har äntligen kommit på hur bra det är med regn. Älskar att bada när det regnar! Älskar att cykla när det regnar! Älskar att kyssas när det regnar! Älskar doften av regn! Älskar regn <3


Jungle drum

Spenderade kvällen med trevligt folk hemma hos Emma! Vid tretiden begav vi oss hem till Martin för mackor och oboy. Sedan somnade jag som en stock och sov allt för gott. Idag har vi mest degat och nu ska jag plugga lite.




melvin

äntligen lördag! Nu ska jag dra mig ner mot stan för att fika!



malins fina hund Melivin

RSS 2.0