nitton:fyrtiosex

Ser på film och är barnvakt. Dricker cola och äter snacks. Imorgon blir det jobb på princess och fira Fanny på kvällen. Kommer bli en grym dag. Kram


tjugotvå:tretton

Bilder från idag

Tjugoett:fyrtiofyra

afrodans med bosis idag. Imorgon ska vi ut i skogen med klassen och laga mat. Sånt är roligt.


tjugoett:trettiosju

Var spontan idag och åkte till Norrköping med mormor innan skolan började och shoppade. Sånt gillar jag minnsan.

tjugoett:tjugoett

Finaste bloggen som är fylld med massa kärlek. Klicka på bilderna.




tjugoett:tjugoett

Sov hos Martin igår och hade sovmorgon idag. Skönt! Har dessutom bokat en miniresa till Italien om två veckor med Martin. Ännu skönare!

Elva:tjugotvå

ligger på altan i bara underkläder i stugan och läser. Kan ju inte bara annat än älska vädret. Synd bara att det är kallare tider vi går mot istället för varmare.

tio:tjugoåtta

Har sovmorgon till halv ett. SKÖNT. Har som vanligt inte kunnat sovit längre än till nio.. Däremot har jag hunnit med att äta upp ett helt tuggummipaket. Måste också tipsa er om den bästa frukostbloggen. Tryck på bilden så kommer ni dit. kram

femton:femtiofyra

Gillar livet. Hade mys igår med Martin. Köpte godis, dipp, morötter, cola och såg på film hela kvällen. Ska senare idag bege mig på afrodans med Matilda. Imorgon har jag sovmorgon till halv ett och sen är det fredag. Kunde inte vara bättre!

arton:trettionio


min bästa

sexton:nollfem

Var på dop igår och spenderade natten i Katrineholm. Spelade spel och utklassade killarna på sequence, åt god mat och hade det mysigt i gästrummet. Idag åkte vi hemåt och planerna för kvällen är att mysa.


tjugoett:trettio

Förra hösten




nollåtta:nollsex

klipp klipp klipp..

nitton:trettionio












Några mer bilder från Mallorca

tjugoett:nollnio

Hade en bra helg med jobb, äta ute med Martin och fira mig en andra gång med släkten. Dags för en ny vecka. Började med att försova mig men har även hunnit med att söka jobb, gå i skolan, äta tårta och träffa mormor. En ganska bra dag ändå.

femton:fyrtionio

Några bilder från Mallis!







tjugoett:tjugosex








RSS 2.0