LOVE

Dåligt uppdaterat. Lovet är slut och jag ställer klockan tidigt för att träna imorgon. Älskar min Martin massvis dessutom!


NITTON:FEMTIO

Kom nyss innanför dörren. Ska snart äta dagens andra semla. Det var fint väder i Katrineholm idag och solen värmde. Gick promenad och fikade. Åt middag på Kina restaurang. Besökte även mormor som opererades idag. Som tur det mådde hon bra. Längtar tills hon blir alldeles frisk och kry. Ikväll blir det nog en hemmakväll med familjen och imorgon bitti träning sen Norrköping och förhoppningsvis lite fest imorgon. Oj vilket långt inlägg det blev... :-)


NOLLNIO:NOLLTVÅ

Hade det mysigt igår. Åt plankstek och hemmagjord glass till efterrätt. Spelade monopol långt in på natten.


TRETTON:FEMTIOFEM

Har tränat med Evelina och sitter nu i sängen och tittar på Prison Break. Senare i eftermiddag åker jag och Martin till Katrineholm. :-)


TJUGOTVÅ:FEMTIONIO

åh mina tjejer är bäst! Ligger ensam i sängen och ska snart sova. Imorgon blir det jobb på dagen och sen myskväll med min Martin!


ARTON:NOLLSJU

Dags att bege sig till Fanny för att äta med mina tjejer :-)


HJÄRTA

Är världens lyckligaste. Idag är det alla hjärtans dag och igår kom min älskling hem :-)


NOLLSJU:TRETTIOFEM

Mot gymmet!


TJUGO:FYRTIOSJU


TJUGO:ARTON

Igår fyllde min kära syster hela 15 år. Älskar dig!!

 


NITTON:FYRTIOFYRA

myser och ser på SATC.


NITTON:SEXTON


ARTON:SJUTTON

Älskar söndagar <3


ELVA:NOLLTVÅ

Åh hade det så himla kul med mina bästa tjejer igår! Sen gick vi vidare till Felix för att fira Felix och Anton. Dansade och hade hur roligt som helst. Saknar Martin men imorgon kommer han hem. Som jag har längtat!

TRETTON:TRETTIOFEM

Så jäkla rolig helg det kommer bli!


TJUGO:TRETTIOÅTTA

Kan inte bli allt annat än sugen när jag ser den här bilden. Älska semlor!

TJUGO:TRETTIOFEM

wooohooo är så taggad på helgen. Kommer bli fett. Tre artonåringar att fira!!!

NOLLNIO:FYRTIOETT

Cykla till gymmet när det är 11 grader minus på morgonen är kallt.. Har precis kommit hem och ätit en stor välbehövlig frukost. Ska hoppa in i duschen och sen blir det att plugga lite innan det är dags att gå till skolan. Effektiv morgon!


TJUGOTVÅ:FEMTIOTRE

Dagens mat i bilder


TJUGOETT:TRETTIOFYRA


NITTON:TJUGOFEM

Den här söndagen har sett ut precis som en riktig söndag ska! Ätit en lyxfrukost, pluggat, gått promenad, handlat träningskläder och ätit en otroligt god kyckling. Har även kvar lite godis sen i fredags så ikväll blir det mys framför tven.  Hejdå

RSS 2.0