tio:femtioåtta








nollåtta:femtiofem

Hade det trevligt igår med tjejerna här nere plus Fanny och Thea. Idag blir det jobb mellan elva till fem. Vad som händer sen är oklart. Ha en fin dag =)




nitton:nollfyra

Slutade vid halv 10 idag. Har hängt med Martin och så har jag pluggat lite också. (PÅ EN FREDAG?!?) Har även hunnit med att få lön, fått reda på jobbtiderna inför juni och det ser grymt ut. Nu på efermiddagen har jag pluggat lite till. Men nu är det slut på det och nu ska jag bege mig till Sara för en filmkväll!





tjugotvå:trettiosex

I tisdags jobbade jag och igår var jag med Martin och på kvällen såg vi på bio. Idag har jag redovisat projektet och dramat samt hunnit med att skriva utvärdering på både spanskan och dramat. Har endast ett arbete kvar att skriva innan lovet. Och jag fattar inte att jag på söndag kväll kommer befinna mig på fin fina mallorca. wooooohoo. Nu ska jag sova och samla krafter för sista skoldagen innan helgen. godnatti

tjugotvå:elva

Pluggar lite, jobbar lite, hånglar lite, hänger lite. Så ser mina dagar ut!
Längtar tills på söndag och hoppas att askmolnet försvunnit tills dess. Längtar till sommarlovet lite granna också. :-)

tjugoett:tjugoåtta

Har haft en skön dag bestående av god frulle, sol, plugg, cola och tillsist bio med martin. En rätt så bra söndag!


tjugoett:tio

Precis hemkommen från bion. Tycker att filmen var så där. Men men. Alltid mys att gå på bio. Ett minus var väl att jag spillde ut läsk över kassadisken :/
några bilder från igår

nio:fyrtio

Spenderade kvällen först hemma hos Fanny och tillsist hemma hos Ellinor. Rullade hem ganska skapligt för att Martin skulle jobba idag. Det är skälet till att jag är vaken nu. Idag ska jag plugga ekonomi och skriva om folkmordet i Rwanda. Låter ju inte så där jätteskoj..


tjugotre:fjorton

Nyss hemkommen från Tapas restaurangen. Maten smakade lika bra idag och jag hade med mig ett lika trevligt sällskap som förra gången. Nu ska jag sova för imorgon vankas jobb mellan tio till femton.


tjugo:tjugofem

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BÄSTA! Slutade skolan vid 11. Hunnit med att fira Martin med tårta och presenter och lite jobb på det. Snart ska vi gå på bio. Vilken film det blir är oklart. Ha det fint!


sju:femtioåtta

Några mobilbilder från de senaste dagarna.

'

femton:trettiotvå

I fredags kväll var jag med Thea och Ellinor och tillslut hamnade vi hemma hos Felix. Igår blev det jobb på dagen från tio till femton. Åt middag tillsammans med Ellinor på Tres Tapas i solen på kvällen och fick sällskap av Martin. Begav oss sedan till donken för efterrätt och fick med oss Marcus. Sedan avslutade vi kvällen i sällskap med Rasmus och Thea och såg Eurovision song contest. Idag har jag och Martin degat och nu ska jag plugga. Ha det bra!


tjugo:nollett

Har ätit en god middag och nu väntar jag på Thea och Ellinor. I morgon blir det jobb mellan 10-15. Ha en fin kväll.


tjugoett:fyrtioåtta

Är helt sluuut. Gick till skolan till halv tre och har hunnit med att avverka ett muntligt nationella. Gick hem med Martin efter skolan en stund och sen till jobbet. Var galet mycket folk och det har resulterat i att jag är död. Har inte hunnit med att plugga heller så det blir att ställa klockan tidigt för att läsa på inför kommande prov. I morgon slutar jag skolan vid tolv men börjar jobba vid ett. Kommer nog vara lika slut imorgon. Nu ska jag sova! Godnatt.


femton:femtio

Har hunnit med mycket den här helgen. Firat thea, umgås med mormor, jobbat, varit med martin, hängt vid östra klockstapeln, hängt på klockberget och lite till. Den här och kommande vecka blir två veckor fyllda med plugg. Så det är dags att gå ut i solen och beta av lite skolgrejer.

nitton:fyrtiotvå


arton:fyrtiofem

Har hängt på stan en sväng idag. Införskaffat mig två par solisar och hunnit med en fika på klockberget. Ikväll är det oklart vad som händer. Kanske hänga hemma eller umgås med mina vänner. Imorgon blir det jobb och sen fira Thea. Wohoo

tjugoett:nollnio

Är kär.... I en hund! Så sjukt gulli gull söt mysig. Snobben <3


tjugotvå:tjugofyra

Mobilbilder sen vi eldade i hamnen

Hysteria

Halva veckan har redan gått! SJUKT. Har hunnit med nationella i engelska och ett idrottsprov idag. Slutade ett idag. Ganska skönt. Dagens to do är att laga mat, träna och städa. Ska även plugga spanska då Martin sov över här igår och inte fick något gjort. I morgon har jag sovmorgon och ska sedan åka till vårt fadderföretag på intervju. Slutar redan 12 och efter det ska jag förbi mormor en stund och sen blir det jobb. Snart helg!!

valborg!

Hade en grym kväll igår! Började kvällen med god mat hemma hos mig. Senare förbi Rasmus för att hälsa på killarna. Sedan hem till Emma, som bjöd på fest. Gick hem med Martin och idag bjöds det på jobb mellan 12-18. Nu ska jag städa rummet och sen kanske plugga lite också. Hoppas ni hade en rolig Valborg!


RSS 2.0