Promenad


Last night

Igår kväll åt jag och Fanny middag på Rökeriet. Hade det super mysigt och jag åt en jättegod fisksoppa. En perfekt fredagskväll.


Easytone

Nya skor. Ska tona både ben och rumpa. Hur bra låter inte det?


Jeans


Hard work

Jobbade första onsdagskvällen för i år. Full fart som alltid, började tre och slutade 10. Snacka om att jag är slut idag. Benen och huvudet är tunga och ögonen hänger. Efter skolan ska jag slappa för första gången på länge! Så skönt!


Love

Min älskling fyllde arton år i lördags. Firades med hans släkt på dagen och middag på Oliver Twist på kvällen. Fortsatte sedan till Bryngan på fest. En toppen dag helt enkelt!

 

 


Snart så!

Det närmar sig. Har endast ett par små saker kvar i skolan nu. Men det tar ändå emot att sätta sig ner och få allt gjort.


Kungsträdgården

Hade en trevlig kväll igår. Åt grillat med familjen och åkte sedan till Fanny. Idag ska min älskade pojkvän som blir 18 år firas! Kvällen bjuder även på lite festligheter. Dock så blir det en lugn kväll för mig för i morgon väntas det lite mer jobb. Ha en fin lördag!

Lördag

Hemma efter några timmar på jobbet. Satte mig ute direkt när jag kom hem och läste. Är galet trött så funderar på att ta en power nap. Vad kvällen erbjuder är fortfarande oklart!


Yesterday

Igår hade vi främmande och åt massa gott. Det var trevligt. Idag blir det att jobba och sen lite plugg!

 

 


Ny god smak

Magens bästa vän <3 + pamol!


RSS 2.0